طرز تهیه کَمِه جوش (ماست جوش) غذای محلی طبس سبزوار

مواد لازم برای 6 نفر

  • کَمِه(نوعی فرآورده لبنی که مانند ماست چکیده چرب و سفت است) یک کیلو
  • گوجه فرنگی 2 کیلو
  • پیاز 2 عدد
  • پودر گردو 5یا 6 قاشق غذاخوری
  • کره 50 گرم
  • نعنا خشک یک ق غ
  • پونه خشک یک ق غ
  • زردچوبه یک ق مرباخوری
  • روغن (حیوانی) به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم


طرز تهیه
ابتدا پیازها را ریز خرد کرده و در کره و روغن طلایی می کنیم سپس زردچوبه، نعناع خشک ، پونه خشک و گردو را ریخته باز تفت می دهیم در این موقع ماست( کمه را با کمی آب شل کنید ) و آب گوجه فرنگی را با مخلوط کن، مخلوط می کنیم و به مواد اضافه کرده و در حال هم زدن می گذاریم تا بجوشد و به غلظت دلخواه برسد در آخر نمک را اضافه کرده و سرو می کنیم .
معمولا این غذا با سبزی ، پیاز ، فلفل دلمه و نیمره خوشمزه می شود.
لازم به توضیح است که اگر کَمِه در دسترس نبود با ماست چکیده و یا کشک هم می شود این غذا را تهیه کرد . در صورت تمایل می توانید یک یا دو عدد تخم مرغ را هم به آن اضافه کنید.

دربـارهء نویـسنده : []


علی طبسی هستم ، از سال 78 فعالیت خود را با وبلاگ نویسی در بلاگفا شروع کردم و به تدریج سایت پاتوق فور یو را راه‌اندازی نمودم و سال 86 با هدف معرفی روستایم طبس ، سایت طبشن را ایجاد کردم و همانگونه که شاهد بوده‌اید در این مدتی تغییرات زیادی در این سایت رخ داده است تا اینکه به وضعیت امروز رسیده است .


در مجموع 170 مطلب نوشته است.

۲ پاسخ‌ها به : طرز تهیه کَمِه جوش (ماست جوش) غذای محلی طبس سبزوار

  • دلربا:

    سلام بابت اینکه غذای محلی سبزوار روبه روی سایتون گذاشتید ممنونم این غذا فقولاداست اما خیلی ها از خوردنش بی بهره اند وحتی درک هم نمیکنند این غذا چیه ودر سایت های دیگه مسخره میکنند اما از بی فرهنگی و بی شخصیتیه اوناست ممنونم

    • .::علیــ..طبسیـــ..::.:

      سلام
      سپاس که به سایت طبشن سرزدید، بله این غذا از غذاهای لذیذ و مقوی می باشد که در قدیم جزء ثابت منو و سفره سبزواریها و حومه بوده است و هنوز هم در بیشتر خانه به صورت هفتگی سرو میشود و اگر به صورت اصلی و با مواد عالی تهیه شود غذای گرانی خواهد بود . کمهء خوب ، گردو ، روغن زرد ، و تخم مرغ محلی ….غذای ساده ای دیده میشود ولی با یک حساب سرانگشتی خواهید دید که غذای گرانیست …..
      پاینده باشید : علی طبسی

گذاشتن پاسخ

*

خبرنامهء سایت :

با عضویت در خبرنامه سایت از آخرین اخبار و تغییرات سایت و فتوبلاگ طبشن با خبر شود . پس هماکنون با وارد کردن ایمیل خود در کادر پایین عضوی خبرنامه سایت طبشن شوید.

ایمیـل شما :

پُربازدیدترین مطالب :
جديدترين نظرات كاربران :
آمــار ســایت :
  • 1
  • 285
  • 186
  • 3,921
  • 8,673
  • 53,997
  • 1,112,110
  • 16
  • 170
  • 214
  • ۱۳۹۶/۰۸/۱۹

آشپز فور یو ؛ سایت جامع آموزش آشپزی