آموزش پخت ” قُرمِه جُوش ” غذای محلی طبس سبزوار

مواد لازم :

  • روغن
  • پیاز
  • عدس
  • قُرمِه *
  • زردچوبه
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • بَرگه یگوجه ( گوجه فرنگی خشک شده )
  • رُب
  • سیب زمینی


طرز تهیه :

اول پیاز را خورد کرده و بعد در روغن سرخ می کنیم ، بعد ادویه ها را ( زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ) را با رب مخلوط کرده و به روغن و پیاز می افزاییم و کمی تفت می دهیم تا مزه خامی رب گرفته شود . بعد عدس ، سیب زمینی و قُرمه را به آن می افزاییم و بعد قابلمه را پر آب کرده و می گذاریم تا به جوش آید . بعد زیر اجاق را کم کرده تا غذای ما به اصطلاح در دل بخوش و بپزد و خوب جا بیفتد.

این غذای خوشمزه با سبزی تازه و ترشی سرو می شود.

* : قُرمه به گوشت گوسفندی اتلاق می شود که با نمک و کمی آب و چربی خود گوشت تفت داده شده است . این عمل را در قدیم که یخچال نبود انجام می دادند و قرمه را در محل خنک تر خانه نگه می داشتند تا برای طول سال سالم بماند و استفاده کنند.

دربـارهء نویـسنده : []


علی طبسی هستم ، از سال 78 فعالیت خود را با وبلاگ نویسی در بلاگفا شروع کردم و به تدریج سایت پاتوق فور یو را راه‌اندازی نمودم و سال 86 با هدف معرفی روستایم طبس ، سایت طبشن را ایجاد کردم و همانگونه که شاهد بوده‌اید در این مدتی تغییرات زیادی در این سایت رخ داده است تا اینکه به وضعیت امروز رسیده است .


در مجموع 170 مطلب نوشته است.

گذاشتن پاسخ

*

خبرنامهء سایت :

با عضویت در خبرنامه سایت از آخرین اخبار و تغییرات سایت و فتوبلاگ طبشن با خبر شود . پس هماکنون با وارد کردن ایمیل خود در کادر پایین عضوی خبرنامه سایت طبشن شوید.

ایمیـل شما :

پُربازدیدترین مطالب :
جديدترين نظرات كاربران :
آمــار ســایت :
  • 0
  • 21
  • 1,005
  • 5,010
  • 10,434
  • 56,412
  • 1,114,525
  • 27
  • 170
  • 214
  • ۱۳۹۶/۰۸/۱۹

آشپز فور یو ؛ سایت جامع آموزش آشپزی